Visar kommentarer 241 - 250 av 250

   51,1 %
   35,6 %
   7,1 %
   3,4 %
   2,8 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Inte nog med att fönstret var av dålig kvalite’ dessutom skickades ett frostat fönster när ett fönster med klarglas var beställt....

Conny Johansson Gnosjö

Väntar fortfarande på skruvar till handtagen på fönstren de som var hemskickade var fel . Har fått bekräftelse på att skruvarna var restade och skulle skickas V52 nu är det V2 och de har fortfarande inte kommit.

Mats Eriksson

Tycker att ni är katastrof på att ta hand om era kunder när det blir fel . Kommer aldrig att rekommendera er för någon annan jag känner . ????

Lite besviken

Spruckna karmar..... Fabriksfel ? Skånska skötte sig bra iallafall !

Richard Andersson

Har fortfarande inte fått leveransen!

Carl Schillander

Att ni har mage att fråga! Ni levererade inte ens! Det klarade ni inte utan skyllde på en massa löjliga bortförklaringar. En sak är säker - kommer aldrig någonsin lägga en order igen hos er!

Leendert Saarloos

We did order and pay the windows in the start of July.(week 27) you promise us on the web site: delivery in week 30! We are in week 35 right now! nobody did contact me, to tell about this delay!

Nisse

När vi monterat fönstret såg vi att mittposten var lagad i överkant. Har bara haft problem med Skånska Byggvaror. Fel i leveranser. De tog för mycket betalt. Så jag är inte positiv till detta företag

Robert Helgesson

jag har ej fått fönstret och ni svarar ej på mail

Jag har inte fått några fönster än!
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden