Visar kommentarer 121 - 160 av 160

   57,8 %
   30,6 %
   5,4 %
   3,9 %
   2,3 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Rolf Larsson

Att det inte blir fem stjärnor beror på att jag tyckte det var lite pilligt att få till underblecket. För övrigt bra. Bra leverans. Bra finish och tydlig instruktion.

Hantaget som man öppnar med är vekt

Åke Bäck

Helt ok inga problem med något

Claes Linder

Monterade fönsterna i våras hoppas färgen håller länge

Marcus

Hittils jättenöjd, stabil konstruktion

Lite besvärligt att få dit fönsterbläcket.

Thomas

Hade gärna gett mer men då det inte kan kombineras med samma färg på vik dörrar så.

Fel drevmån (10mm) i installations anvisningen, bør vara 20mm

Lars Thesander

Lite klena beslag

Kjell Byström

Ritningar på fönsterkarmar bör uppdateras! Al-beklädnaden saknar möjlighet att fästa vinkelplåt mot karm och påsadlingen är inte som standard utfäst. Allt detta borde framgå på ritningar.

Fönstret OK. Dock två och en halv månads leveranstid!

Några skador på träramen var tydliga från produktion. Inget som stör funktion och syns inte heller vid korrekt installation.

Lite märken på insidan i trä delen. Svårt att få bort klistermärken på glas och karm.

Bengt Ranneberg

Eftersom det är omöjligt att byta själva rutan vid skada så dras betyget ner. Annars skulle det bli ett högre betyg

spröjsens infästning i kantlisten käns svag sjutsade ner vid montering och när man putsar fönstren kommer spröjsen att lossas och med tiden kommer gummilisten att förändras, tror att med tiden kommer spröjsen att hänga snett. paketeringen vid leverans var undermålig pallen var för liten och stagningen på sidan hade lossnat, glasrutan låg direkt mot emballaget, fick hjälpa chauffören att lossa och sedan skruva fast förstärkningar för att kunna transortera pallen.

Bertil Hedberg

Fönstren är helt OK men två saker sänker betyget. 1. Infästningen till handtagen är helt kass.orginalskruvarna gick inte att dra åt alls,fick nya grövre skruv som går att dra bättre men plastbiten bakom håller inte. 2. Kanten för fönsterblecken är för smal,plåtslagare vill ha minst 10 mm att skruva mot.

Henrik Hanner

Lite mycket småskavanker på fönsterkarmar

Gunnar Dike

Det är synd att ni inte tillhandahåller fönsterbleck och sidolister i aluminium så att man kan få en utsida helt i aluminium

Jan Johansson

komplicerat montering av fönsterbläck

L-E J

besviken på imman och svårborttagna klisterrester på glasen

Pia Andersson

Vi fick ett defekt fönster, förmodligen transportskadat. Det var dåligt emballerat. Men efter maildiskussion med företaget fick vi fönstret med 25% rabatt och efter att ha installerat det så syns nu knappt något av skadan. Så slutet gott!

Pär

Vi köpte 3 fönster och en fönsterdörr. 2 fönster och dörren var OK. I dörren har man förborrat två hål för handtag på utsidan och skickat med ett fult vitt plasthandtag till en grå aluminium dörr. annars OK. Det fasta fönstret hade det läckt silikon på utsidan. Bara skönhetsfel men vi ville ha kompensation. Då börjar problemen. Kontakten med deras kundcenter är katastrof. det är så långa väntatider att man måste använda webben för att kommunicera och de svarar inte på flera veckor. Helt plötsligt kom ett nytt fönster som vi inte vill ha då vi redan satt foder och plåtar på utsidan och kaklat på insidan. Vi kommer inte köpa fönster av Skånska byggvaror till resten av huset.

Greger Bussler

Varan uppfyllde specifikation, den levererades enligt plan men 4 av 5 fönster bar spår av fraktskada. Vi var tvingade att montera fönstren likväl, eftersom tidsschema var sådant.

Roger Nimstedt

Glaskassetterna var inte ordentligt rengjorda innan man limmade ihop dem

Fönstret bra men det blev fel storlek.

Ringde dagen efter min beställning och skickade även mail och ville ändra mått på mina fönster men det gick inte enligt er. Fönsterna var redan påbörjade vilket vi inte trodde på när leveranstiden var flera veckor. Nä, detta var nog sista gången vi handlade utav er.

Handtaget gick inte att montera på grund av fel monterat låskista , after en hel del mail med kundtjänst ska få en dörr after 3 månad!

Var inte riktigt bra passform även om allt var i våg vid insättning. Rappliga handtag.

Torbjörn Hultgren, Åby

Fönstret hade en skada på karmen som jag accepterar den här gången. Till skillnad på den skada som var på det första fönstret ni leverrerade till mig i September.

Det tog jätte lång tid för att få fönsterna hem. Jag är inte njöd med det service som jag fick.

PE

4 mm glas för ett parti som är 1200x2100 mm stort upplevs sladdrigt och ej plant. Ger en "böljande" spegelbild. Karmar och utsida i övrigt ok.

Har väntat i 18 veckor o så är det märke i den ,blir så jävla trött orkar inte.........

Allt fungerade utan problem.

Ett mycket bra fönster. Spröjsen var mycket lätt att sätta fast.

Michael Tranmo

Tar 10 veckor att få ersatt ett transportskadat fönster som en del av en större leverans. Får hämta det själv och ber om kompensation och ni bemöter det inte ens. Tror ni jag och de jag berättar storyn för kommer handla hos er ige

Bedrövligt - små skador har fortfarnde inte fått nytt vädringsfönstret(som var skadat) eller dammskydd som saknas

Fönstret sprack i mellanskiktet efter 5 dagar.

Riktigt dålig kvalitet och dessutom fraktskador vilket bidrog till 8 veckors onödig väntan!

Alf Johansson

Ni borde leverera beställda varor innan ni ber om betygsättning...!! Uselt att ni inte har bättre koll på vad ni levererat. Dessutom: Det är nu inne på sjunde veckan efter beställning, och inget fönster i sikte..?

Ni skickar ut ett fönster som på 2 ställen är mark med "Reklamation" Helsnurrigt!!!!Kommer att montera fönstret sommaren 2014 så jag kanske återkommer.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden