Visar kommentarer 181 - 240 av 254

   48,1 %
   39,1 %
   7,1 %
   2,4 %
   3,2 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Leveranstid som utlovad. Inga fraktskador helt och intakt emballage. Gedige konstruktion och säker stängning med fin funktion.

Hans Karlsson Nyköping

Lätta att tvätta bra ytbehandling på utsidan, ett-för imman på utsidan på morgonen

Kurt Hagelin

Bra kvalite på allt,men det är svårt att få bort ringarna efter sugpropparna som använts vid monteringen av glaset.

Jag har inte hunnit montera fönstren ännu, så min bedömning gäller vad jag sett när de packades upp.

Pär

Grym kvalité trots lågt pris. Enda jag saknar är möjlighet till spaltventil och att leveranstiden ibland är lite besvärlig.

Bra produkt till bra pris. Har ett antal sedan tidigare. Lite knöligt med fönsterplåten bara..

K.A.

Immar kraftigt vid väderomslag. Bra passform.

Thorbjörn Henningsson

Fönster ok men altandubbeldörren var inte bra, texten från tillverkning syntes genom lacken, den är också så klent buggd vad gäller karmen så att den inte orkar att bära upp de tunga dörrarna. Därför hopplös att justera!

Fredrik Olofsson

Jag är nöjd med varan, det ser ut att vara bra kvalitet på de fönster jag köpte.

Jag tycker ni borde sälja fönsterbleck som är färdigt anpassade till aluminiumfönster, samt även enklare lösningar till salning, typ(Simsalabim). vänliga hälsningar // Leffe

Leveransen kom utan skador! Fönstren monterade och kollade, vridfunktionen ua.

Gunnar Nilsson

Rejäla fönster.

Javier

fönster som jag köpte var väldigt bra

Tore J

kombination fönsterbleck betongvägg ej 100 prosentig.

Anders Lindstrand

Jag är lite besviken på färgen. Jag tycker inte den är brunröd utan mest djupröd.

Henrik

Bra pris för ett väl isolerat fönster med aluminium utsida.

Hans Jansson

Ett bra och prisvärt fönster, lite bekymmer bara med att montera och hitta fönsterbleck till det. Instruktionen bör förtydligas där.

Jocke

Fönstret verkar fungera som det ska. Löper lätt och inget gnissel. En gummiring runt handtaget har gått av och spretar. Installerade fönstret för två veckor sedan. Ingen big deal dock.

Stabil konstruktion med en låsanordning som ger en känsla av hög kvalite.

Dåliga beslag Transportören håller på varorna innan de levererar dem till kunden förmodligen för att få samtransporter

Rolf Björklund

Hade fått högsta betyg om inte underplåten varit så besvärlig. Tvingades kalla på plåtslagare för att fixa det. Beror klart på hur händig man är

Tommy Rosenqvist

Lev.och allt fungerade på tid. Det var ok. Men har pratat med förr om kommande problem. I tillverkningen när de monterar glaset så de sugproppar som håller håller glaset finns tyvärr kvar i glasets insida ,denna gång även märken efter skor helt otroligt , något att diskutera med tillverkaren .går ej att ta bort eftersom märkena sitter på insidan .fler måste ha klagat på detta !!?? Hoppas på bättring!!

PW

I monterings anvisning så specas det 10mm drevmån, mao. 20mm større øppnig æn fønstrets storlek. Det ær fel, måste vara 20mm drevmån før att få ett bra resultat !! // PW

Gudrun nordin

Fönstren är jag helt nöjd med. Köpte även till fönsterspröjs som jag är väldigt missnöjd med! Det går att ta bort spröjset och putsa fönstret men inte sätta tillbaks spröjset utan att skita ner hela fönstret, fästena lossnar och det finns ingen given plats utan en person får stå på insidan och måtta vart dessa ska fästas!

Fönstren är ok. Montaget av dessa väntar vi på sedan sep. Montagefirman skulle komma o titta i onsdags det kom ingen och dom ringde inte. Så vi väntar fortfarande. Hur kommrr ni att kompensera detta? Detta är under all kretik tycker jag. Björn

Anders Elfving

Fönstret var helt okey, men låsningen skjuter fönstret åt sidan vid låst läge. Vilket jag tror är en felkonstruktion.

Göran Bjärle

Jättefint fönster, men det saknas spår för fönsterbleck. och det är ett problem

Mats Regin

Dålig kvalite på lacken då den inte tål någon som helst beröring.

Hermann Sölvason

Kunde inte fästa handtaget på det ena fönstret. Det saknades gängor i mutterringen som sitter i fönstret. Var tvungen att köra och köpa verktyg till att göra gängor i mutterringen.

Niklas

Fönstret var tyvärr inte ok då det visade sig att det var smuts mellan glasen som inte gick att tvätta bort. Felet visade sig först efter montering då solen lös direkt mot fönstret. Reklamationshanteringen fungerade dock utan problem och ett nytt erhölls snabbt. Sammanhållet så drar detta ned poängen då det trots allt föranledde mycket extra arbete med montering/demontering/packning/transport och återmontering av det nya. Det nya fönstret håller dock hög klass.

Nim

Köpte 4 fönster och 1 dörr. 3 fönster OK men 1 fönster och dörren var skadade vid leverans.

Kondens bildning på utsidan av fönster.

reklamation snabbt och korrekt behandlad, tyvärr håller inte speditören samma klass

Bysse

Inget direkt fel på fönstren men ej heller i toppklass. Lite dålig detaljfinish + hålen för monteringsskruvarna synliga på insidan istället för gömda när fönstret är stängt.

Fönstren är ok men varför häftkuddar på rutan som knappt går att få bort? Otroligt enerverande....

Lasse Johansson Järna

Fönstret i sin helhet är jag mycket nöjd med. (5*) Det som drar ner är mittpostens avsaknad av tätning motfönsterbågen i över och underkant. Vatten kommer att enligt min åsikt att tränga in. Vilka följder det får vet jag ej (fuktskada / köldsprängning etc.)men jag kommer själv att täta åtminstone överkant med en silikon fog.

Gösta persson

Två av fönstren är lite svåra att stänga

Ingvar Svanström Karlskoga

Stänganordningen går inte att förankra i fönstret (pluggarna släpper och handtaget lossnar när fönstret stängs)

Magnus W

Första batchen jag köpte var upphängning helt kanon, vrid upphängning som gick att vrida runt. Sista beställning jag fick hade de bytt upphängning till en billigare variant som inte höll måttet! Det störde mest var att det var samma artikelnummer på dem fast det var helt olika upphängningar som inte hade samma funktion. Annars är kvaliten på glas och träkonstruktion riktigt bra.

Tomas

Fönstrena är jättefina, och jätte bra. Det enda som finns att notera på är stängningen, handtagen skruvas i plugg som inte går att dra nog hårt , och så finns det ingen justering på själva kolvarna som låser i karmen.

Håkan Lennartsson

Handtagen till de här fönstren är inte 100% vad gäller fastsättning och funktion

Åke lind

Hej! Anledningen till det låga betyget beror på den dåliga fastsättningen av fönsterbläcket!

Jan Johansson

komplicerat montering av fönsterbläck

k.brorson

något svåra att stänga

Kurt Söderström

Det verkar vara bra kvalitet. Leveransen var bra. Det som gör att jag ej ger 5 stjärnor är jag ej visste exakt när leveransen skulle ske samt att jag fick vänta i flera veckor på leveransen. Några enheter var beställningsvara och jag ville ej betala extra för en delleverans. I och med detta kunde jag ej installera fönstren under sommarens semester vilket var tanken. Nu får jag vänta till nästa år innan installation.

Fönstren verkar helt ok, men det var lite svårt att finna lämpliga fönsterbleck.

Till att börja med så är det knappt inget emballage på fönstret när det kommer.Och varför är det bara 6 justering ställen?2på varje sida och 1 uppe 1 nere.Det ni får 3:e stjärnan för är eran kundservice.Fönstret var skadat vid leverans.Emballage emballage. Ringde och anmälde inga konstigheter kom ett nytt fönster på några dagar.

zlatan

saknar spår för fönsterblack,

Bra när de är på plats men väldigt svårt att få dit fönsterblecken

Håkan Karlsson

Skruvhålen till öppningshandtagen var inte gängade, så drog sönder ett par skruvar innan jag fattade det. Fick köpa gängtapp förr att hänga hålen, då gick det att skruva fast handtaget.

Ulrik Viebke

Fönstren helt ok men gängorna för att fästa handtagen är totalt värdelösa. Har köpt 5 fönster och två av dem kan jag inte sätta på handtaget på grund av att gängorna inuti fönstret är av så dålig passform att det inte går att skruva i skruven. Kommer att reklamera, be sure....

Tycker kartongen med vred och skruv inte behöver sitta med så mycket ""häftmassa" svåra att få bort samt lämnade klister på fönsterrutan, måste ta thinner för att få bort. SKBV borde hitta en annan lösning För övrigt jättenöjd med fönster, leverans och avisering av leverans.

John

Dålig låsfunktion och tunnt med färg på karmen

Kalle B

Olika färg på karm och båge. Bågen verkar bara vara grundmåld och dessutom så var det färgrinn runt 2 karmskruvhål. Men vi fick bra kompensation utan problem. Tråkigt att behöva måla ett nytt fönster dock.

Köpte aluminium med luftspaltsventil, dock informerades det inte om att luftspaltventilen INTE var genomgående till utsidan utan slutade "inne" i fönstret som enligt Er skulle ge friskluft ändå. Genomgående kunde ej monteras på aluminium fönster. Information om detta saknades i beskrivningen vid köptillfället. Detta drog dock ner betyget betydligt.

Tore Pansell

Precisionen vid tillverkningen verkar låg. Mittposten var förskjuten 2 mm åt ena sidan vilket innebär att spröjsen på ena sidan sitter bra men på den andra sidan DÅLIGT. Fick utbytesfönster, men de var lika. De sluter heller inte riktigt tätt så det blir tjuvdrag.

Thomas L

Nu har vi monterat upp våra fönster som i första anblicken såg ut att vara av god kvalitet. Utsidans alubeklädnad & glas ser förstklassigt ut. Men upptäckte en reva på insidan mellan glasen på av ett av fönstren, träkarmarnas insida har även flertalet jack & åverkan. detta har funnits redan innan lackering så detta har inte hänt under husmontering. Hade jag sett dessa i butik hade jag nog trott att de var sekunda. Vidare dessa eländiga fula klistermärken som sitter som gjutna på karmarna. Dessa är nästan omöjliga att avlägsna snyggt med milda medel, framförallt de i aluminium. Är det meningen att dessa otroligt fula plakat till klistermärke ska sitta där??? Om i så fall kanske hos en blind. De kan knappast godkännas av en estet. Jag måste nog säga att jag är besviken.

Björn

Tycker att fönstret är stabilt och verkar vara gediget men fastsättningen av handtaget tycker jag är under all kritik , när jag stängde fönstret 3:e gången så fick jag handtaget i handen =/ Som tur var hade jag bättre skruv hemma så jag kunde gå upp en storlek och på detta sätt få fast det bättre. Jag vet ej om det var fellevererat fel skruv eller om hålen var fel men efter att ha blivit bortkopplad 2 ggr från supporten när jag kommit fram så orkade jag inte hålla på längre. Tycker också kanske att man skall upplysa bättre om kondensen på utsidan då den är klart irriterande även om jag förstår varför. Dock så är det konstigt att man inte kan lösa det problemet 2015 ;)

Fönstret är inte tätt när det är stängt glipa på någon mm. Drar man fönstret HÅRT mot sig är det tätt. Skruvarna till handtaget går inte att gänga fast i ramen. Svårt att dra så hårt för att stänga fönstret och få det tätt

Köpte likadana fönster för av er för ett par år sedan. Tyvärr tycker jag att både handtag och spröjs känns "billgare" nu än de gamla.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden