Visar kommentarer 61 - 76 av 76

   54,1 %
   33,6 %
   8,2 %
   2,7 %
   1,4 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

har skrivit på mail eftersom detta forum inte fungerade i går

Göran Engström

Robust och snygg dörr med bra tillbehör med lås och handtag.

Patrik Eriksson

Tyvärr måste jag sänka betyget pga att förborrningen för programa karmskruv var för grunt gjort vilket resulterade i att jag fick borra det lite djupare så att hylsan fick plats samt täcklock. Fick även förlängd lev tid med 3 veckor,men nu är den på plats och jag är nöjd.

Magnus

Den gör jobbet perfekt på landet. Skulle även passa villan hemma.

Kusken

Väldigt trång dörr mot karmen. Vill man kunna stänga den så den ligger i samma linje som karmen, så måste man trycka in den med väldigt tryck. Vår ligger 6-7 mm utanför för att det skall gå att stänga den alls. Och den är monterad av snickare. Annars snygg och väldigt bra leverans.

Dörren är skev.

Dea Bondor

Hej! Dörren vi fick hade en spricka i karmen men eftersom den gamla dörren redan var borta så fick vi sätta upp den nya som det var.

Hans Andersson

Dörren var inte något fel på men däremot leveranstiden var åt h.....vete för lång ca.6 veckor

Jörgen Åkerman

Allt var bra med sändningen , fast nu 3 veckor var dörrarna 1000:- billigare pr. styck. det var ju inte roligt. Garageporten också.

Tobias Lidén

Montage hål ej tillräckligt försänkta

Snygg dörr, lätt att sätta ihop. Känns lite för klen, kanske borde man valt en dyrare modell.

Rolf Larsson

Helt okej med tanke på priset. Inte optimal passform. Bra finish. Bra instruktioner.

Per Kusén

Bra dörr men det var ju lite tråkigt att den blev prissänkt med nästan 2000 straxt efter att jag betalat.

Pierre Ingmarsson

Produkten i sig är ok men hamteringen är under all kritik. Vi köpte en dörr för 7000kr och det var den sämt inpackade produkt jag någonsin har sett. Glaset var inte skyddat, tunn plast runt med tunn kartong som hanteras med truck. Den var genomblöt när den kom till oss. Jag hade tydligt påtalat att vi bort på en ö och den kommer komma med en öppen transportfära och behöver vara ordentligt förpackad. Istället får jag en riktigt sketförpackning och dörren var genomblöt och det är ett under att det inte var några skador på dörren. Mycet besviken. När jag påtalade detta till er på kundtjänst så blev jag ifrågasatt och ritkitgt illa bemött där jag fick kommentaren att är du inte nöjd så får du skicka tillbaka den. Ingen förståelse från kundtjänst. Dessutom försvann det andra paketet med beslagen etc. Paketen kom inte tillsammans och det stod inget om två paket på följordern. Jag fick ett ersättningspaket två veckor senare. Jag kommer inte beställa fler produkter från Skånska Byggvaror.

Torbjörn Johansson.

Dörr hängde snett trots att karm satt 100% rakt. Blev tvungen att justera. Och inte den bästa av tätning ! Konstruktion gör att tätning blir sned då den inte trycker jämnt på gångjärnssida. Var tvungen att komplettera med ytterligare tätningslist. Springa mellan tröskel och karm pga. Enligt min mening fel konstruktion, tröskel borde gå hela vägen ut! Alltså samma bredd som karm. Otät i botten vid tröskel pga. detta smal springa som fick tätas. Summa: Inte prisvärd satsa på bättre kvalité

Eric Westerlund

foliesläpp på en av dörrarna efter 6 dagar.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden