Visar kommentarer 1 - 12 av 12

   20,0 %
   53,3 %
   6,7 %
   0,0 %
   20,0 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Sundbornsbo

Bra passform inte världens bästa monteringsmanual

Själva växthuset är fint och var ganska lätt att montera. - Dock var det en kampanj där man fick med automatisk bevattning - denna fungerar verkligen inte! När vi kikade på kommentarer i appen som ska styra bevattningen så är listan lång med samma klagomål som oss - det fungerar inte helt enkelt! Detta vill vi ha någon form av kompensation för eller gärna byta till liknande produkt som fungera.

Anna

Otroligt fint växthus när det väl var på plats. Monteringsanvisning ej helt korrekt och några hål saknades i metallramen.

Fantastiskt fint växthus som dock gav många grubblerier vid ihopsättning. Filmen var till stor hjälp men de moment man undrade mest över svepte fort förbi.

Bra konstruktion men ingen bra instruktionsbok

Ett fantastiskt växthus. Kan tycka att det ska stå i vilken ordning glasen ska sättas in!

Arne

Produkten i sig är bra och vi är nöjda med den. Om monteringsanvisningen varit som man borde kräva hade vi monterat den på halva tiden. Katastrofalt dålig! Tipsa tillverkaren om IKEA:s sätt att göra monteringsanvisningar.

Instruktionerna kan förbättras

Robin

Vackert växthus som blir väldigt fint både so växthus och uterum. Men det var ordentligt krångligt att montera. Man behöver ha en hel del vana av tidigare projekt för att lösa detta. Kanske helst anlita någon med erfarenhet.

Annette Henriksson skutskär

Vårt växthus är jättefint men besviken att det saknas ca 40 små plastbitar som ska vara till att fästa glasrutorna Ringde den 5sept för att efterbeställa detta. Jag ringde er idag 12 sept.för att höra när vi kan få de levererad ni så mitten av oktober.Då har vi ofta snö här. Det blev jag mkt besviken på Det tycker jag inte är bra service

Marina

Manualen va under all kritik! Va mycket som inte stod i manualen som man skulle göra! Utan fick komma på själv hur man ska bygga ihop de. Dåligt också att de inte va märkt på paketen på va delarna hette, så va tvungen att öppna upp alla paket me skruvar osv för att sedan leta upp vad man ska ha för delar!

Monterar 2018
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden