Vi vill att du ska kunna njuta av våra produkter under många år framöver. Därför är det viktigt att det du köper håller god kvalité. Oftast innebär hög kvalité ett högt pris, men det har vi ändrat på.

Genom att själva ta hand om allt från design till produktion och hemleverans kan vi kapa onödiga mellanhänder och extrakostnader. Vi har till och med egna chaufförer för att hålla leveranskostnaderna nere. Därför kan vi erbjuda dig det omöjliga: Hög kvalité till ett lågt pris.

Prissänkningar per kategori:

Uterumspartier – upp till -20 %
Fönster – upp till -15 %
Ytterdörrar – upp till -25 %
Växthus – upp till -5 %
Markiser – upp till -25 % 

Design

Enkelt, robust och genomtänkt - det är ledorden vi utgår ifrån när vi designar våra produkter. Vi kan hålla priserna låga tack vare att vi effektiviserar designen så att flera delar går att använda till flera produkter.

Oavsett förkunskaper ska du som är händig kunna ta dig an ett projekt med våra produkter och få ett lyckat resultat. Och självklart ska produkten ha en lång livslängd och vara hållbar.

https://www.skanskabyggvaror.se/om-skanska-byggvaror/fabriken
Produktion

Vi är stolta över vår produktion som ligger i skånska Bjuv. Där arbetar vi med material och tillverkningsmetoder som har en så låg miljöpåverkan som möjligt. Därför utnyttjar vi allt material så mycket som möjligt för att undvika att slänga rester.

Dessutom så har vi tät kontakt med övriga delar i kedjan såsom butik, leverans och kundservice där vi tar in nya perspektiv på hur en produkt kan förbättras. När du är nöjd med slutresultatet är vi också nöjda. 

https://www.skanskabyggvaror.se/butiker/
Visningsbutiker

Skånska Byggvaror erbjuder idag dig som kund att besöka oss på hela åtta stycken platser i Sverige. Genom att finnas nära dig och erbjuda möjlighet till känn och kläm med rådgivning på plats vill vi underlätta för dig att hitta just det du söker utan att behöva resa långt.

Dessutom kan du spara pengar genom att kostnadsfritt förboka möte med oss om dina byggplaner. Varje butik har även egna events där du kan lära dig mer om växtodling eller få tips av en snickare med erfarenhet av våra produkter. När du har hittat en lösning som passar dig fixar vår personal på plats en fraktfri leverans till din tomt. Läs mer om vår leverans längre ner. 

https://www.skanskabyggvaror.se/faq
Kundservice

Vår kundservice är öppet varje dag och kan hjälpa dig genom hela resan från drömmen om ett uterum till tips efter att uterummet är färdigmonterat. För detta ser vi till att ha en bred kompetens och vara nåbara via mejl och telefon. Du kan få offerter av oss och vi kan också hjälpa dig att lägga din order.

Leverans

Eftersom vi själva sköter leveransen kan vi underlätta planeringen för dig genom att vi tidigt kan ge en leveransvecka. Vi aviserar större delen av våra leveranser själva via telefon så att du får en så smidig leverans som möjligt hem till din tomt. Våra chaufförer vet hur viktigt det är att leverera dina produkter utan risk för skador längs vägen. Vi kan därmed påverka leveranstiden och på bästa sätt minska milen och vår klimatpåverkan.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden