Mix Skjutdörrsguide


  Mix skjutdörrar

  Mix skjutdörrar är för dig som söker toppnivå inom känsla, god design och kvalitet i alla detaljer. Det är valet för dig som vill välja fritt bland form, färg och material samt få smarta tillval och marknadens längsta skjutdörrsgaranti på 12 år.

   

   

   

   

  Välj bredd

  Bredd på räls: 1700 mm, 2 spårsräls
  Höjd: 2400 mm (inkl. skenor)

  Gavelsidor

  LED-belysning


  Mjukstängare


  Garderobsinredning


  Sammanställning


  Sammanställning

  Mix Räls 1700 mm
  Art.nr: 726513
  Antal: 1
  895 kr
  1.095 kr
  895 kr
  Mix Monteringssats 2m
  Art.nr: 726909
  Antal: 1
  500 kr
  700 kr
  500 kr

  Totalt: 1.395 kr

  Ordinariepris:  1.795 kr

  Vad innebär Beräknad leverans

  Innan vi vet vart din order ska levereras, anges en beräknad leveransvecka.

  När du under "Din uppgifter" nedan angivit till vilket postnummer ordern ska skickas, uppdateras eventuellt din leveransvecka så att den överensstämmer med leveransorten.

  Du kan sedan se och följa din order på "Mina sidor".

  Länk för att komma åt denna sammanfattning

  https://www.skanskabyggvaror.se/mixguide?key=qciJD59

  Prisinformation

  Angivna priser är idag gällande priser. Se under kategori förvaring för giltighet av det angivna priset. Vi reserverar oss för prisjusteringar. Önskar du mer information kontakta oss på 042 - 210 100.

  Skicka mig sammanfattningen

  Skriv ut sammanställningen

  1.395 kr

  Tillverkningsvara
  Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler innehåller ett antal bestämmelser som begränsar rätten att utnyttja ångerrätten. Skånskabyggvaror.se uppmärksammar härmed Kunden att enligt 5 § gäller inte ångerrätt om avtalet avser: "en vara som skall tillverkas eller väsentligt ändras efter konsumentens särskilda önskemål eller som annars skall få en tydlig personlig prägel". Exempel är sådana varor som tillverkas efter beställning och kundanpassas efter kundens önskemål, dessa produkter benämns som Tillverkningsvara i webbutiken.  Är du osäker på vilka varor som inte omfattas av ångerrätt och öppet köp ber vi dig kontakta vår kundservice på 042-210 100 eller via kontakt@skanskabyggvaror.se. När kunden godkänner våra köpvillkor vid beställning, samtycker kunden till att skånskabyggvaror.se påbörjar fullgörandet av beställningen. Detta innebär att kunden inte har någon ångerrätt från och med den tidpunkt när produkten/produkterna som ovan nämnda exempel har påbörjats i produktion.

  Du får alltid en orderbekräftelse där du kan kontrollera att allting är rätt, t ex mått och färg, innan produktionen startas då dessa produkter specialtillverkas för dig.
  Ange postnummer för att få riktade erbjudanden