Mix Skjutdörrsguide


Mix skjutdörrar

Mix skjutdörrar är för dig som söker toppnivå inom känsla, god design och kvalitet i alla detaljer. Det är valet för dig som vill välja fritt bland form, färg och material samt få smarta tillval och marknadens längsta skjutdörrsgaranti på 12 år.

 

 

 

 

Välj bredd

Bredd på räls: 1700 mm, 2 spårsräls
Höjd: 2400 mm (inkl. skenor)

Gavelsidor

LED-belysning


Mjukstängare


Sammanställning


Sammanställning

Mix Räls 1700 mm
Art.nr: 726513
Antal: 1
1.095 kr
1.095 kr
1.095 kr
Mix Monteringssats 2m
Art.nr: 726909
Antal: 1
550 kr
700 kr
550 kr

Totalt: 1.645 kr

Ordinariepris:  1.795 kr

Vad innebär Beräknad leverans

Innan vi vet vart din order ska levereras, anges en beräknad leveransvecka.

När du under "Din uppgifter" nedan angivit till vilket postnummer ordern ska skickas, uppdateras eventuellt din leveransvecka så att den överensstämmer med leveransorten.

Du kan sedan se och följa din order på "Mina sidor".

Länk för att komma åt denna sammanfattning

https://www.skanskabyggvaror.se/mixguide?key=XXDgx67

Prisinformation

Angivna priser är idag gällande priser. Se under kategori förvaring för giltighet av det angivna priset. Vi reserverar oss för prisjusteringar. Önskar du mer information kontakta oss på 042 - 210 100.

Skicka mig sammanfattningen

Skriv ut sammanställningen

1.645 kr

Tillverkningsvara
Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler innehåller ett antal bestämmelser som begränsar rätten att utnyttja ångerrätten. Enligt 5 § gäller inte ångerrätt om avtalet avser: "en vara som skall tillverkas eller väsentligt ändras efter konsumentens särskilda önskemål eller som annars skall få en tydlig personlig prägel". Exempel är sådana varor som tillverkas efter beställning och kundanpassas efter kundens önskemål, dessa produkter benämns som Tillverkningsvara i webbutiken.  Är du osäker på vilka varor som inte omfattas av ångerrätt och öppet köp ber vi dig kontakta vår kundservice på 042-210 100 eller via kontakt@skanskabyggvaror.se. När kunden godkänner våra köpvillkor vid beställning, samtycker kunden till att skånskabyggvaror.se påbörjar fullgörandet av beställningen. Detta innebär att kunden inte har någon ångerrätt från och med den tidpunkt när produkten/produkterna som ovan nämnda exempel har påbörjats i produktion.

Du får alltid en orderbekräftelse där du kan kontrollera att allting är rätt, t ex mått och färg, innan produktionen startas då dessa produkter specialtillverkas för dig.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden