Vårfest - mängder av bra erbjudanden Se alla kampanjer
HÖJD 120 cm
UTFALL 300 cm
VÄV Spinnfärgad akrylväv
HANDTAG Plast
GAVLAR Fiberförstärkt polyamid
PROFILER Aluminium
"Hej Skånska Byggvaror! Jag tycker både produkterna och hanteringen av mitt ärende har varit mycket bra. Om jag ska klaga på något är det fraktbolaget som levererade mina varor då emballaget var trasigt och ett par av produkterna hade synliga skador (repor). Jag har fått kompensation av Er för detta och är därmed mycket nöjd. Jag kommer med all sannolikhet att handla hos Er igen om jag önskar liknande produkter."


, oktober, 2017

Utvalda recensioner

Lätt att montera, tydlig anvisning. Funkar som förväntat. Kan tas in på vintern.

Fredrik

Gediget och bra, bra spänst i rullen som gör att markisen kan vara utdragen även vid lite mer vind. Bättre än väntat faktiskt.

Lars Rapp

precis som jag ville ha

Hej Skånska Byggvaror! Jag tycker både produkterna och hanteringen av mitt ärende har varit mycket bra. Om jag ska klaga på något är det fraktbolaget som levererade mina varor då emballaget var trasigt och ett par av produkterna hade synliga skador (repor). Jag har fått kompensation av Er för detta och är därmed mycket nöjd. Jag kommer med all sannolikhet att handla hos Er igen om jag önskar liknande produkter.

L BF L

Rejäl sidomarkis som tål vind och vatten.

Roland Johansson

Gedigen produkt som pryder sin plats på vår terass. Kvalitet i utförandet.

Bra och snabb leverans. Kommer att monteras till våren.

En skruv gick sönder vid montering.

I följande butiker kan du hitta ett visningsexemplar i denna produktserie. Notera att butikerna inte har lagerförda varor utan att de endast finns för visning.

Fler produkter i denna kategori

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden