London Skjutdörrsguide


London skjutdörrar

London skjutdörrar är en mångsidig produkt där du får två luckor till priset av en. Skjutdörrarna är nämligen vändbara med två olika varianter på varje sida. En finess som sätter prägel på ditt hem och skapar variation i vardagen.


Välj bredd

Bredd på räls: 1430 mm, 2 spårsräls
Höjd: 2400 mm (inkl. skenor)

Gavelsidor

Halogenbelysning


Visa luckans alternativa färg

Sammanställning


Sammanställning

London - Räls 1430 mm (par)
Art.nr: 721118
Antal: 1
525 kr
525 kr
525 kr

Totalt: 525 kr

Ordinariepris:  525 kr

Vill du få leverans senare?

Om du vill få leverans en senare vecka så kan du ändra detta enligt överenskommelse med oss. Maila ditt önskemål om ny leveransvecka till leverans@skanskabyggvaror.se senast 24 timmar efter att du har skickat din beställning. Glöm inte att ange ditt ordernummer.

Du får en avisering några dagar före leverans.

Har du ytterligare frågor om leverans?
Du hittar vanliga frågor och svar här (öppnas i nytt fönster)


Sammanfattning

Länk för att komma åt denna sammanfattning

https://www.skanskabyggvaror.se/londonguide?key=77XDC33

Prisinformation

Angivna priser är idag gällande priser. Se under kategori förvaring för giltighet av det angivna priset. Vi reserverar oss för prisjusteringar. Önskar du mer information kontakta oss på 042 - 210 100.

Skicka mig sammanfattningen

Skriv ut sammanställningen

Tillverkningsvara
Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler innehåller ett antal bestämmelser som begränsar rätten att utnyttja ångerrätten. Enligt 5 § gäller inte ångerrätt om avtalet avser: "en vara som skall tillverkas eller väsentligt ändras efter konsumentens särskilda önskemål eller som annars skall få en tydlig personlig prägel". Exempel är sådana varor som tillverkas efter beställning och kundanpassas efter kundens önskemål, dessa produkter benämns som Tillverkningsvara i webbutiken.  Är du osäker på vilka varor som inte omfattas av ångerrätt och öppet köp ber vi dig kontakta vår kundservice på 042-210 100 eller via kontakt@skanskabyggvaror.se. När kunden godkänner våra köpvillkor vid beställning, samtycker kunden till att skånskabyggvaror.se påbörjar fullgörandet av beställningen. Detta innebär att kunden inte har någon ångerrätt från och med den tidpunkt när produkten/produkterna som ovan nämnda exempel har påbörjats i produktion.

Du får alltid en orderbekräftelse där du kan kontrollera att allting är rätt, t ex mått och färg, innan produktionen startas då dessa produkter specialtillverkas för dig.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden