London Skjutdörrsguide


  London skjutdörrar

  London skjutdörrar är en mångsidig produkt där du får två luckor till priset av en. Skjutdörrarna är nämligen vändbara med två olika varianter på varje sida. En finess som sätter prägel på ditt hem och skapar variation i vardagen.


  Välj bredd

  Bredd på räls: 1430 mm, 2 spårsräls
  Höjd: 2400 mm (inkl. skenor)

  Gavelsidor

  Halogenbelysning


  Köp till Grinda inredning


  Visa luckans alternativa färg

  Sammanställning


  Sammanställning

  London - Räls 1430 mm (par)
  Art.nr: 721118
  Antal: 1
  395 kr
  495 kr
  395 kr

  Totalt: 395 kr

  Ordinariepris:  495 kr

  Vad innebär Beräknad leverans

  Innan vi vet vart din order ska levereras, anges en beräknad leveransvecka.

  När du under "Din uppgifter" nedan angivit till vilket postnummer ordern ska skickas, uppdateras eventuellt din leveransvecka så att den överensstämmer med leveransorten.

  Du kan sedan se och följa din order på "Mina sidor".

  Sammanfattning

  Länk för att komma åt denna sammanfattning

  https://www.skanskabyggvaror.se/londonguide?key=rQJRp63

  Prisinformation

  Angivna priser är idag gällande priser. Se under kategori förvaring för giltighet av det angivna priset. Vi reserverar oss för prisjusteringar. Önskar du mer information kontakta oss på 042 - 210 100.

  Skicka mig sammanfattningen

  Skriv ut sammanställningen

  Tillverkningsvara
  Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler innehåller ett antal bestämmelser som begränsar rätten att utnyttja ångerrätten. Skånskabyggvaror.se uppmärksammar härmed Kunden att enligt 5 § gäller inte ångerrätt om avtalet avser: "en vara som skall tillverkas eller väsentligt ändras efter konsumentens särskilda önskemål eller som annars skall få en tydlig personlig prägel". Exempel är sådana varor som tillverkas efter beställning och kundanpassas efter kundens önskemål, dessa produkter benämns som Tillverkningsvara i webbutiken.  Är du osäker på vilka varor som inte omfattas av ångerrätt och öppet köp ber vi dig kontakta vår kundservice på 042-210 100 eller via kontakt@skanskabyggvaror.se. När kunden godkänner våra köpvillkor vid beställning, samtycker kunden till att skånskabyggvaror.se påbörjar fullgörandet av beställningen. Detta innebär att kunden inte har någon ångerrätt från och med den tidpunkt när produkten/produkterna som ovan nämnda exempel har påbörjats i produktion.

  Du får alltid en orderbekräftelse där du kan kontrollera att allting är rätt, t ex mått och färg, innan produktionen startas då dessa produkter specialtillverkas för dig.
  Ange postnummer för att få riktade erbjudanden