Inspiration


Tillbaka

Kundreportage


Förvaring för stilfull ordning och reda. I hela ditt hem

"En välkomnande entré ger ett inbjudande intryck och en stor hall förenklar vardagen för en barnfamilj. Valet att ha spegelglas på skjutdörrarna gör att rymden och ljuset i vår hall blir fantastiskt."

/ Familjen Lygdman/Näsström

Med smart förvaring blir det lätt att hålla ordning i aktiva hem. Hos Skånska Byggvaror hittar du förvaring som passar just din personliga smak. Förvaringsutrymmen som smälter in och bidrar till att göra ditt hem vackert och funktionellt. Med snygg design, högsta kvalitet och alltid prisvärt.

Skjutdörrar för förvaring
Skjutdörrar är praktiska och snygga. Det är enkelt att skapa din drömförvaring med hjälp av skjutdörrar som monteras i tak och golv. En lösning som skapar utrymmeseffektiv förvaring, tar lite plats och skapar ordning och reda i stilfulla hem. En skjutdörrsförvaring är flexibel och du kan placera den i princip var du vill – även där du har lägre takhöjd eller snedtak. Bakom snygga skjutdörrar skapar du enkelt en flexibel och praktisk förvaring, för just dina behov.

Komplett garderob med skjutdörrar
Är du ute efter en mer klassisk garderob men vill samtidigt att den ska ha moderna skjutdörrar? Då har vi garderoben för dig. Alternativet är att satsa på en komplett skjutdörrsgarderob. Snygg, praktisk och dessutom flyttbar. Du slipper göra åverkan på tak och golv och garderoben utrustas flexibelt med hyllor, klädstång, hängare eller just de tillbehör du önskar för att göra ditt liv enklare och skönare.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden