Just nu erbjuder vi delbetalning till 0 % ränta i upp till 36 månader. Läs mer
Storlek br 198 x br 198 x hö 86 cm
Vikt (tom) och volym 209 kg, 1135 liter
Antal personer 5 sittande + 1 liggande
Jetmunstycken Totalt 17 st
Jetpump 1=Uppstart 3000W,drift 1500W(4hk)
Värmeelement 3000W
Belysning Ja, undervattensbelysning
Elanslutning 3x400VAC, N, PE, 16A
Övrigt Inkl. isolerlock
Garanti Skal 5 år / Rör- och elsystem 3 år
"Hitills väldigt nöjjd. Men det är ju inte så gammalt. Kan jag ge samma kommentar om några år då kan vi snacka nöjjd eller inte. "


Michael Hederdal, december, 2016

Utvalda recensioner

B.F.

Vi är så nöjda med er produkt. Den är helt tillräcklig och bra för oss. Vi bedömer den som mycket prisvärd. Vi är också så nöjda med det sätt som Skånska byggvaror bemött oss med. H/Bo F.

Michael Hederdal

Hitills väldigt nöjjd. Men det är ju inte så gammalt. Kan jag ge samma kommentar om några år då kan vi snacka nöjjd eller inte.

Det är den bästa investering vi gjort vi badar 1 timme varje kväll det är så skönt och avslappnande. Även om vi tyckte det va lite väl lång leveranstid så är vi supernöjda.

Patrik

Inte det värsta spabadet men förmodligen det bästa man kan köpa för dom pengarna. Beställde mitt i fyllan minns inget men jag ångrar mig inte det minsta! Frugan var väll inte gladast först men efter alla bad får jag inga onda ögon längre :)

Åsa

Lätt att installera, bra djup på alla platser invändigt. Enklare än vi trodde att rengöra och byta vtn. Bra pris, mycket nöjd helt enkelt.

Sandra Lindblom Gävle

Perfekt storlek för en familj. Olika djup och jetstrålar på de olika sitt/liggplatserna. Strålarna går att ställa in i flera olika lägen och det räcker väldigt bra med 17 jetstrålar. Väldigt bra bad till superpris

StayPro

Mycket nöjd. Prisvärd och utmärkt bruksanvisning och inkopplingsschema. Snabb leverans.

Har bara badat ett par-tre kvällar men det verkar hålla vad det lovar. Bra leveransinfo, manualer på svenska osv osv. Enda minus är att den speciella fyrkantsbitsen man behöver för att öppna serviceluckan var placerad i instruktionen placerad innanför serviceluckan...

Kanske är du också intresserad av

Fler produkter i denna kategori

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden